25 days – Good and Bad side

Stretch
Stretch
Många av er vet redan det här men eftersom jag har en del nya läsare så går jag genom det igen. Vi har alla en bra och en dålig sida (eller om man är optimist – en bra och en bättre sida). Min vänstra sida är helt klart min bra sida, min höger är så långt efter. Bilderna ovan visar verkligen hur stor skillnad det är.

Vilken är din bättre sida?

Many of you already knows this but since I have some new readers I’m going through it again. We all have a good and a bad side (or if you’re optimistic – good and better side). Mine left side is definitely my good side, my right side is so far behind. The pictures above really shows the difference.

Which is your good side?

2 thoughts on “25 days – Good and Bad side

    1. Många av de jag känner har höger sida som sin bättre sida, är tydligen ganska ovanligt med vänster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.