28 days

Balett
Det är bara 28 dagar kvar (4 veckor) till den första balettlektionen av min sjätte termin drar igång! Kan knappt vänta, är så upprymd! Jag har inte tränat som jag hade tänkt mig men jag gör alltid tendus och pliéer i alla fall så jag har hållit igång baletten genom hela sommaren.

Ska ni gå på balett i höst?

It’s only 28 days left (4 weeks) until the first ballet class of my sixth term starts! I can’t wait, I’m so excited! I haven’t practiced the way I planned but I always do tendus and pliés anyway so I’ve kept the ballet going in me through the summer.

Are you attending any ballet classes this fall?

2 thoughts on “28 days

    1. Vad kul! Tack så mycket för att du skickade länken, jag har endast sett föreställningarna på DVD:n 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.