5 days – No coordination

Balett
Det är så ironiskt att jag valde att börja dansa balett eftersom jag inte hade någon koordination alls när jag började dansa. Den har blivit bättre men jag får fortfarande kämpa när vi går igenom något nytt. Det är som att jag inte kan koncentrera mig på mer än mina fötter eller mina armar, jag kan inte göra båda samtidigt. Det tar en evighet för mig att lära mig något nytt. Jag är så imponerad av mig själv att jag faktiskt lyckades komma ihåg båda koreografierna på vårshowen och att jag inte gjorde något fel.

Den blir bättre och bättre men jag skulle fortfarande säga att jag har en dålig koordination.

It’s so ironic that I chose ballet since I didn’t have any coordination at all when I began dancing. It has improved but I’m still stuggling so bad when we’re doing something new. It’s like I can’t concentrate on more than my feet or my arms, I can’t do them both at the same time. It takes forever for me to learn something new, I’m so impressed thai I actually remembered both choreographies on the spring show and that I didn’t do anything wrong.

It’s getting better and better but I would definitely say that I have a very bad coordination.

Leave a Reply

Your email address will not be published.