7 days – Biggest challenge

Balett
Min största utmaning i baletten är att försöka slappna av i dansen, att inte vara så spänd och att verkligen försöka göra rörelserna fullt ut. Jag är alltid så rädd för att ramla eller vrida sönder något och det håller mig garanterat tillbaka. Ska verkligen försöka att ge mitt allt när baletten startar igen, kommer ju aldrig att utvecklas om jag inte försöker mitt absolut bästa. Jag måste komma ur “boxen”.

My biggest challenge in ballet is to try and relax in the dance, not being so tense and really dare to do the moves fully. I’m always scared of falling or twisting something and it surely holds me back. I’m really going to try and give my all when ballet starts again, I’m never going to evolve without trying my very best. I need to get out of the box.

2 thoughts on “7 days – Biggest challenge

Leave a Reply

Your email address will not be published.