Back to basics

Me
Jag åker med tåget hem kl. 13:24. Det känns verkligen som jag har tappat bort mig själv bland alla dessa resor fram och tillbaka. Måste ta lite tid och bara hitta tillbaka till mig själv och mina rutiner. Har inte ens stretchat sedan sist vi var på landet, trots att jag gjorde mitt stretchingschema och började stretcha måndagen och torsdagen. Det stör mig något otroligt! Bloggen blir lidande också. Ska verkligen försöka mitt yttersta för att få det att fungera igen.

I’m taking the train home 13:24. I feel like I’ve lost track of myself a bit with all this traveling back and forth. I really need to take some time and find myself and my routines again. I haven’t even stretched since we were on my fathers summer place, even though I made a stretching schedule and began with the Monday and Thursday stretches. It really bothers me! The blog is getting affected too. I’m going to try my best and make an effort now.

Leave a Reply

Your email address will not be published.