Focus on straddle

Straddle
Stretch
Måndag betyder stretch och idag valde jag att fokusera mer på min straddle. Jag stretchade den länge, nästan i en timme om man räknar med “uppvärmnings”-stretchen. Är så glad att kunna meddela att den känns bättre, mitt högra ben gjorde inte lika ont och jag kunde sitta i den utan några större svårigheter. Tänkte göra spliten på torsdag, den blev inte av idag.

Monday means stretch and I chose to focus more on my straddle today. I stretched it for a long time, almost one hour if you include the “warm up” stretches. And I’m happy to say that it felt better, my right leg didn’t hurt as much and I could sit in it without any difficulties. I’m doing the middle split on Thursday.

Stretch
Stretch
Blev ganska förvånad när jag gjorde den här stretchen (istället för spagat). Min högra sida kändes jättebra och den är inte så långt efter den vänstra längre.

I was pretty chocked when I did this stretch (instead of the front split). My right leg felt great and it’s not far behind the left leg anymore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.