Haircut


Klippning

Det här är jag för ett år sedan (22 augusti) med en nyklippt frisyr. Jag har inte klippt mig sedan dess och jag kan meddela att jag verkligen behöver klippa mig. Fick en tid i Stockholm på fredagen den 22 augusti, kommer bli på exakt samma dag som förra året! Lustigt, eller hur?

Mitt hår har vuxit ungefär 22 cm vilket betyder att mitt hår växer ca 1,8 cm på en månad.

This was me last year (22 of August) with a fresh haircut. I haven’t cut my hair since then and I can say that I really need to. I got an appointment in Stockholm on the 22 of August, it will be on the exact day! Isn’t that funny?

My hair has grown 22 cm on one year which means that my hair grows approximately 1,8 cm in one month.

Hår
I februari i år//In February this year

Hår
I juli//In July

Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska klippa mig och hur mycket jag ska klippa av men jag tror det kommer bli ungefär 15 cm kortare och lite uppklippt. Vill ju kunna ha en knut till baletten!

I haven’t really decided on how I’m going to cut it and how much I’m going to take off but I think it will be about 15 cm in layers. I want to be able to make a bun for the ballet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.