Kliar i fingrarna

Shorts
Jag köpte de här shortsen förra året och jag älskar dem. Har de nästan alltid på baletten. Men jag skulle vilja ha ett par stickade också, gärna rosa, vita eller ljusgråa. Kom precis på att jag har ett presentkort på Dance&Gymshop i Stockholm så jag hoppas verkligen att de har några stickade shorts! Ska gå dit direkt från tåget när jag åker till Stockholm för att se om de har några.

DanceDirect har fått in så mycket fint nu också, får se om jag kan lägga in en beställning eller om det får vänta.

I bought these shorts last year and I love them. I often have these on in ballet class. But I would like one pair of knitted shorts as well, preferably pink, white or light gray ones. I just realized that I have a gift certificate on Dance&Gymshop in Stockholm so I really hope they have some shorts! I’m going there right after I arrive in Stockholm to see.

DanceDirect have so much nice in now too, we’ll see if I can place an order or if it has to wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published.