Ready to go

Väska
Jag är färdigpackad och redo att åka till Stockholm. Bussen kommer inte förrän 13:11 och tåget går inte förrän 13;45 så jag har lite tid på mig att äta lunch och så innan jag åker. Som ni kan se så har jag packat ner lite varmare kläder den här gången. Det är inte jättekallt här men eftersom vi ska vara i Helsingfors hela söndagen så tycker jag att det är bättre att ha för mycket än för lite på sig. Hatar att frysa.

I’m all packed and ready to go to Stockholm. The bus doesn’t leave for the train station until 13:11 and my train departs at 13:45 so I have time to eat som lunch before I’m going. As you can see, I packed some warmer clothes this time. It’s not so cold here but we’re going to spend the entire Sunday in Helsinki and I really hate to freeze. It’s better to have to much on than too little.

Leave a Reply

Your email address will not be published.