Snabb Straddle

Straddle
Straddle
Straddle
Försökte trycka benen längre bak här. // Tried to push my legs further back here.
Stretch
Jag hade inte planerat att stretcha ikväll eftersom jag har känt mig yr hela veckan. Men jag började stretcha lite smått i soffan och sen satt jag i straddlen ett tag. Har inte stretchat som planerat, eftersom baletten börjar på tisdag (!) så kommer jag stretcha varje tisdag och söndag i fortsättningen, inte måndagar och torsdagar som jag gjorde tidigare.

Straddlen kändes ganska bra idag men mitt högra ben gör det inte lätt för mig. Knät har gått ur led två gånger tidigare och jag tror något ligger fel i knät som gör att det känns obehagligt när jag stretchar.

I didn’t plan to stretch this evening because I’ve felt dizzy the whole week. But then I started so stretch a little in the couch and then I sat in the straddle for a while. I haven’t stretched as planned, since the ballet starts at Tuesday (!) I’m going to stretch every Tuesday and Sunday instead, so not Mondays and Thursdays like before.

The straddle felt pretty good, but my right leg isn’t giving me a break. The knee has been dislocated twice before and I think something is laying wrong in the knee which causes some unpleasantness when I stretch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.