Stretchtorsdag

Spagat
Spagat
Straddle
Straddle
Stretch
Stretch
Blev precis klar med stretchingen, som planerat. Känner mig alltid ganska stel ett par dagar efter jag har stretchat men jag tycker det gick okej. Straddlen känns något bättre men jag får verkligen kämpa med den. Mitt högra ben är så otroligt spänt så jag måste ta det riktigt lugnt.

Just finished stretching, as planned. I always feel pretty set a few days after stretching but I think I did okay. The straddle feels a bit better but I’m really struggling with it. My right leg is so tense so I have to take it really slow.

2 thoughts on “Stretchtorsdag

  1. Hej!

    Det är en jättefin blogg du har! :))
    Jag är lite nysiken på hur du brukar värma upp innan du stretchar?

    1. Tack Ellie!
      Jag måste erkänna att jag inte värmer upp så mycket men jag brukar börja med lite pliéer, sen svingar jag benen ganska mycket för att sakta sträcka ut musklerna. Sedan ser jag till att sakta mjuka upp höftböjaren, framsida lår och baksidan på benet innan jag ger mig på spagaterna. Men ett bra sätt att värma upp är att jogga lätt på stället, göra lätta squats/pliéer eller annat som du upplever att du blir varm av. Känn efter och gör det som känns bra helt enkelt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.