Tisdagstips 20

Saltvattenspray
Många av er vet säkert redan om det här men eftersom jag inte visste om det tidigare så tänkte jag tipsa om det, om det nu är några av er som inte har hört det tidigare! Den här veckans tips är att använda sig av saltvattenspray om ert hår är glansigt och halt, som mitt. Mina knutar håller inte över huvud taget om jag inte har i mängder med hårnålar och hårklämmor. Köpte den här saltvattensprayen, den är i den billigare klassen och ger inte den där riktigt sträva känslan men det är så mycket bättre än att ha en halv flaska hårspray! Kommer prova den “på riktigt” nästa vecka på min första balettlektion på termin sex! Jag betalade ca 50 kr för den här sprayen som är från PROFFS.

Many of you probably already knows about this but since I didn’t know I’m going to tip about this if some of you didn’t know about this! This weeks tip is to use salt water spray if your hair is shiny and slippery, like mine. My buns won’t keep in place if I don’t use loads of pins and clips so I bought some salt water spray. This one is cheap and won’t give you that really strive feel but it’s so much better than using half a bottle of hairspray. I’m going to try it out “for real” next week on my first ballet class on my sixth term! I payed 50 sek for this spray from PROFFS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.