3 new pairs

Teknikskor
Så här ser mina tre par nya teknikskor ut. Mina favoriter är de längst till vänster, man kan inte ens jämföra dem med andra skor. Resårbanden var redan påsydda på Cobra och Sanshas Star Split! Hur bra är inte det? Som jag har sagt tidigare, från och med nu kommer jag endast att beställa Cobra direkt från Capezio, de kostar £15 (exklusive frakt).

Vilket par gillade ni mest?

This is how my three new pairs of soft ballet shoes looks like. My favorites are the one’s to the left, you can’t compare them with other shoes. The ribbons was pre-sewn on the Cobra and the Sansha Star Split! How nice is that? As I said before, from now on I will only order the Cobras from Capezio, they cost £15 there (shipping excluded).

Which one did you like the most?

3 thoughts on “3 new pairs

 1. Hej, såg att du hade köpt ett par sansha, vilken storlek har du i dem? Köpte samma storlek som dig i cobra då jag har 36-37 i skor, men dom blev för små, så tänkte att jag antagligen bör ha storleken större än dig även i sansha. Förlåt för att jag ställer så många frågor!!

 2. Hej! Jag skrev till dig på din blogg och kom med lite frågor ang balett för över ett år sedan eftersom jag plötsligt hade fått för mig att jag skulle börja dansa balett när jag ändå började plugga i Sthlm. Du sa då att jag gärna fick skriva och berätta hur det går, och här kommer ett väääääldigt försenat svar på det hela ;). Det dröjde så långt som tills denna terminsstart för mig att få ändan ur vagnen och börja dansa, men jag kan verkligen säga att jag fastnade direkt! Det är ju helt underbart! Jag skulle lätt kunna dansa två gånger till i veckan, men det får jag vänta med tills nästa termin. För några år sedan hade jag aldrig kunnat gissa att jag skulle bli så galet förtjust i balett, jag som alltid kände mig så “awkward” när det kom till fysiska prestationer. Nu ser jag alltid fram emot torsdagar och jag kan vara i hur dålig sinnesstämning som helst när jag kommer dit, men när jag går därifrån är jag alltid betydligt mer fylld av glädje :). Jag är jätteglad att jag snubblade över din blogg för ett år sen, för den har fått mig att förstå att man verkligen kan göra balett till en betydande del av sin vardag och njuta av dansen även om man börjar som vuxen. Din berättelse har varit mycket inspirerande! Hoppas att jag, precis som du har gjort, med tiden hittar någon i min närhet som kan dela mitt balettnörderi.
  Gillar förresten teknikskorna Sanshas Star Split mest ;).
  / T

  1. Jag blev nästan tårögd av din kommentar, blev så lycklig när jag läste den! Alla delar inte samma passion för balett som jag gör men jag tror balett är något man verkligen måste prova på för att veta om man brinner för det eller inte. Är jätteglad över att jag har kunnat inspirera! Du kommer nog att hitta någon snabbare än du tror, baletten växer sig större och större (igen) 🙂 Tack så mycket för att du tog dig tiden att uppdatera mig om läget, du gjorde så att min dåliga dag fick ett fint slut 🙂

   Om du förresten har några frågor eller önskemål om något här på bloggen så är det bara att hojta till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.