Capezio

Balettskor
Kunde inte motstå Capezio Europes erbjudande. Man får nämligen 20 % rabatt på beställningar över £60 och fri frakt (vid beställningar över £50)! Hur fantastiskt är inte det? Så jag lade en beställning på ett till par av mina favorit teknikskor (Cobra), lite uppvärmningskläder och en till leorard. Hoppas de kommer snart!

I just couldn’t resist Capezio Europe‘s offer. If you order items over £60 you get a 20 % discount and free shipping (over £50)! How awesome isn’t that? So I placed an order on another pair of my favorite soft ballet shoes (Cobra), some warm up clothes and another leotard. Hope they get here soon!

3 thoughts on “Capezio

  1. Vad har du för storlek på teknikskor och vad har du för storlek i vanliga fall? Ska balettskorna sitta väldigt tight? Har sett att du bara använder skor i canvas, varför föredrar du det framför läder? 🙂

  2. Va precis påväg att lägga en beställning på lite saker från Capezio på DanceDirect, och så såg jag det här blogginlägget! Beställde från Capezios hemsida, och fick en leotard och kjol för samma pris som det skulle blivit på DanceDirect. Vilken tur att du uppdaterar din blogg så ofta! 😀
    Tackar för tipset! 🙂

    1. Vilken tur att du såg det! Vissa saker är överlägset billigare på DanceDirect (som 3-packet med trikåer för £10,95). De har även ett bättre utbud och priser när det gäller olika tillbehör men jag såg att Capezio erbjöd kläder för bra priser. Nu när frakten var gratis och med en rabatt på 20 % över £60 så blev frestelsen för stor 😀 Bra att min beställning kunde hjälpa andra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.