Dentist

Frukost
Vi var hos tandläkaren igår. Jag har aldrig lagat ett hål och det var skönt att höra att mina tänder såg fina ut den här gången också. Tandläkaren sade till och med att vi båda har så fina och välskötta tänder att vi inte behöver titta dem mer än en gång var tredje år. Jag lider inte av tandläkarskräck men jag gillar inte att gå dit så det var skönt att höra. Det är så viktigt att sköta sina tänder!

We were at the dentist yesterday. I’ve never had to fix a hole, and my teeth looks great now too. The dentist even said that we both had such good teeth that we don’t have to check them more then once every third year. I don’t suffer from fear of dentists but I don’t like to go to them so that felt good to hear. It’s so important to care for your teeth!

Leave a Reply

Your email address will not be published.