Home made bread

Bröd
Jag köper inte färskt bröd längre, jag bakar det själv. Gjorde de här två brödsorterna igår, tre limpor med rågsikt och två med gramhamsmjöl. Mitt favoritbröd är det med graham. Jag bakar alltid med vatten och olja för att få det mest hälsosamma brödet.

Hämtade min cykel idag och var och handlade lite efter seminariet. Är “ledig” imorgon så jag tänkte bara stanna hemma.

I don’t by fresh bread anymore, I make it myself. I made these two breads yesterday, three loaves with rye flour and two with graham flour. My favorite is the one with graham. I always bake with water and oil to get the healthiest bread.

I picked up my bike today and went shopping some groceries after our seminare. I’m “free” tomorrow so I’m just going to stay home.

Leave a Reply

Your email address will not be published.