Honored

Capezio

Har glömt att berätta om en sak som skedde på Instagram! Jag brukar tagga mina bilder med märket som jag har på mig på bilden, som jag gjorde med den här. Eftersom jag hade på mig en leotard från Capezio så #Capezio. Det officiella Instagramkontot för Capezio Europa frågade mig om de fick lägga upp min bild på deras sida! Jag kände mig så hedrad och glad, eftersom jag inte är en ballerina. De är så snälla och söta, ännu en anledning till varför jag älskar Capezio.

Ni vet väl att jag har ett Instagramkonto för bloggen? Den heter balletbun_

I’ve forgot to told you about something that occurred at Instagram! I usually tag my photos with the brand I wear at the picture, as I did with this one. Since I wear a leotard from Capezio, I tagged the picture with #Capezio. The official Instagram account for Capezio Europe asked me if they could post my picture on their page! I felt so honored and happy, since I’m not a ballerina. They are so sweet, another reason why I love Capezio.

You do know that I have an Instagram account for the blog, right? It’s called balletbun_

Leave a Reply

Your email address will not be published.