Not my day

Cykel
Det är inte min dag idag. Kunde inte sova alls under natten, min kropp är utmattad från igår och när jag kom ut till min cykel efter dagens föreläsning så hade jag fått punktering. Jag blir så trött på livet ibland! Gick ca 5 km för att lämna in cykeln och nu måste jag sätta mig ner och göra uppgifterna till morgondagens seminarium. Tack och lov är det tisdag imorgon, balett får mig alltid på bra humör.

It’s just not my day today. I couldn’t sleep at all, my body is exhausted from yesterday and when I came out to my bike after todays lecture my bike had a flat tire. I’m so tired of life sometimes! I’ve walked for about 5 km to hand in my bike and now I have to sit down and do the assignments for tomorrow’s seminar. Thank goodness that it’s Tuesday tomorrow, ballet always makes me happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.