Paket!

Paket
Balettkläder
Teknikskor
Det här kom hem till min dörr idag! Leveranstiden var riktigt kort den här gången, fyra dagar från DanceDirect och tre dagar från Capezio! Är riktigt imponerad! Tyvärr så passade inte allt men det är en risk man tar när man köper online. Sakerna som passade var: två tröjor, tre par teknikskor, ett par från Sansha och två olika par från Capezio. Från och med ny kommer jag bara beställa Capezio’s Cobra-teknikskor, de passar mig verkligen bäst och de är lätta och tunna. Beställde även tre par trikåer och ett par stickade shorts som är lite för stora. Ska tvätta dem och se om de krymper lite så jag kan ha dem.

This is what came to my door today! The delivery was really fast this time, four days from DanceDirect and three from Capezio! I’m really impressed! Unfortunately didn’t everything fit but that’s a risk you take when you order online. The things that did fit: two sweaters, three pairs of soft ballet shoes, one pair from Sansha and two different pairs from Capezio. From now on I’m just going to buy the Cobras, they really fit me and they are light and thin. I also ordered three pairs of tights and one pair of knitted shorts that are a little too big. I’m going to wash them to see if they shrink so I can wear them.

2 thoughts on “Paket!

  1. Vad fort det gick! För min del så tar det mycket längre tid, har inte fått min beställning godkänd ännu 🙁

    1. Det kom den tredje dagen efter jag hade lagt beställningen, när lade du din beställning? Har du varit hemma under dagarna? De kom nämligen till dörren med paketet och min sambo var tvungen att skriva på för att ta emot paketet. Hoppas det kommer snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.