So sore

Balett
Är verkligen öm från gårdagens stretching. Blir alltid så öm dagen efter, det kan hålla i sig i flera dagar. Men det känns bra ändå, jag vet att min vighet ökar varje gång jag pushar mig själv djupare i stretcherna.

Var till universitetet imorse och nu sitter jag och smuttar på en kopp kaffe efter min lunch. Hade planer på att åka till affären idag men jag kanske tar det imorgon istället.

I’m really sore from yesterday’s stretching. I always get so sore the day after, it can hold on for several days. But I feel great anyway, I know my flexibility improves every time I push myself further in the stretches.

I was at the university this morning and now I’m sipping on some coffee after my lunch. I had plans to go to the store today but I might take it tomorrow instead.

Leave a Reply

Your email address will not be published.