Stretch after the Ballet

Väggsplit
Väggsplit
Kvällens balettlektion var underbar, som alltid. Vi gjorde samma saker vid räcket som förra veckan och lite nya kombinationer på golvet. Gillade verkligen kombinationen, den var så böljande och fin, kände mig verkligen som en balettdansös. Julija är en så underbar lärare!

Jag och Angelica stannade kvar och stretchade lite efter baletten. Jag var så trött så jag stretchade inte så länge men jag gjorde den här stretchen i alla fall. Har inte gjort den på länge men den kändes riktigt bra.

Tonight’s ballet class was great, as always. We did the same things as last week by the barre and some new combinations in the center. I really liked the combination, it was so flowy and nice, I really felt like a ballerina. Julija is such a lovely teacher!

Me and Angelica stayed after the ballet and stretched a bit. I was so tired so I didn’t stretch very long but I did this stretch. I haven’t done it in a while but it felt quite good.

Leave a Reply

Your email address will not be published.