Thursday stretch!

Spagat
Spagat
Straddle
Straddle
Stretch
Blev precis klar med stretchingen! Är så glad över att jag kunde stretcha idag, förhoppningsvis kan jag stretcha varje torsdag framöver. Bakåtböjningen i spaterna känns bättre och bättre (med gummibandet). Var vänlig och ignorera min kutade rygg i straddlen. Försöker verkligen att hålla den rak och den är faktiskt rak längst ner men sedan blir det värre. Jag jobbar på det!

I just finished stretching! I’m so happy that I could stretch today, hopefully I can stretch every Thursday. The backbend in the front split feels better and better (with the rubber band). Please ignore my croocked back in the straddle. I’m really trying to keep it straight and it’s actually straight at my lower back but then it gets worse. I’m working on it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.