Tisdagstips 25

Den här veckans tips är att göra pique åt sidan för att förbättra utåtvridningen och styrka. Nyckeln är att försöka lyfta benet upp så fort man kan men även att trycka ner tån hårt mot golvet. Det måste vara snabbt och kraftfullt. Försök att hålla utåtvridningen (knät ska peka mot taket) och låt benet sköta jobbet. Försök att inte lyfta eller röra höfterna. Som ni ser så är det väldigt svårt, jag kan inte hålla dem som man ska.

This weeks tip is to do the pique to the side to improve your turnout and strength. The key is to try and lift your leg quick but also to really push your toe down to the floor. It needs to be quick and powerful. Try to hold your turnout (the knee facing the ceiling) and let the leg do the work. Try not to lift or move your hips. As you can see, it’s very hard, I can’t hold it as still as you should.

One thought on “Tisdagstips 25

Leave a Reply

Your email address will not be published.