Tomorrow

Balett
Det är äntligen lördag vilket innebär att det är dags för veckans andra balettpass imorgon! Min träningsvärk har äntligen gått över så jag kommer kunna göra varje rörelse utan mer smärta än vanligt. Jag tänkte ta med mig min kamera så om det finns någon danssal ledig tänkte jag ta lite bilder till er. Men jag kan inte lova något eftersom jag inte vet om det har startat några nya kurser den här terminen.

It’s finally Saturday and that means that it’s time for this weeks second ballet class tomorrow! My muscle soreness is finally gone so I’ll be able to do every move without more pain than usual. I’m bringing my camera so if there is a dance hall available I thought I’d take some pictures for you. But I can’t promise anything since I don’t know if there are any new classes this term.

Leave a Reply

Your email address will not be published.