Tomorrow

Balett

Hade en lång dag idag, var på universitetet i sju timmar, kom hem och lagade mat och har precis avnjutit en varm kopp rött te. Har bara ett seminarium imorgon men det slutar inte förrän kl. 17:00 så jag kommer att komma sent till den här veckans tisdagsbalett också. Måste vara ombytt när jag går till universitetet. Tycker alltid det är svårt att välja vilka kläder jag ska ha över balettkläderna, vill inte gå runt i mjukisbyxor på universitetet…

I had a long day today, was at the university for seven hours, came home and made dinner and I’ve just enjoyed a nice hot cup of red tea. I only have one seminare tomorrow, but it ends at 17:00 so I’m going to be late to this weeks class too. I have to change before I go to the university. It’s always hard to choose clothes to wear over your ballet clothes, I don’t want to go around in sweatpants at the university…

Leave a Reply

Your email address will not be published.