Wednesday

Balett
Har ingenting schemalagt på universitetet idag eller imorgon så jag ska bara stanna hemma och plugga. Åkte och handlade igår så jag behöver inte lämna lägenheten alls, precis som jag vill ha det.

Älskar bilder som den ovan, jag gillar verkligen detaljer. Tycker detaljer är lika viktiga som helhetsintrycket. Sedan älskar jag ju närbilder också, tycker bilden lämnar en berättelse som det enskilda sinnet får utveckla på egen hand.

I don’t have anything scheduled at the university for today or tomorrow so I’m just going to study at home. I went to the store yesterday so I don’t have do leave the apartment at all, just the way I like it.

I love pictures like the one above, I’m all for details. I think details are just as important as the overall impression. I love close ups as well, I think it leaves a story with the picture that the individual mind gets to evolve on its own.

Leave a Reply

Your email address will not be published.