12 timmar

Jag har varit igång i 12 timmar nu, är helt slut. Städade hela lägenheten och gjorde massvis med mat och fika. Är bara marängerna kvar i ugnen, sedan är jag klar för idag.

Här har ni ett roligt sätt att dekorera på för en billig peng: Köp några billiga rosor och plocka löv i färger du vill ha och lägg löven i vattnet. De håller tyvärr inte så länge eftersom löven börjar brytas ner när de ligger i vattnet. Rosorna dör fortare, de gillar inte safterna som löven avger, men det är fint en stund, perfekt för en fest eller liknande.

I’ve been up and running for 12 hours now, I’m exhausted. Cleaned the whole apartment and made lots of food and coffee bread. It’s just the meringues in the oven left and then I’m done for today.

Here’s a fun way of decorating for a small amount of money: Buy some cheap roses and pick some leaves in the colour you like and place the leaves in the water. They don’t last very long though, the leaves start to break down in the water and the roses dies faster from it but it’s good for a party or so.

Blommor
Blommor
Ros
Maränger

Leave a Reply

Your email address will not be published.