Dagens balettkläder

Balettkläder
Det här var vad jag hade på mig på dagens balettlektion. Det var så kallt imorse och danssalen var kall när vi började så jag hade faktiskt på mig mina benvärmare hela lektionen. Jag har inte känt mig som mig själv de senaste veckorna, hoppas jag inte håller på att bli sjuk!

I alla fall, tightsen, leotarden, shortsen och teknikskorna är från Capezio, toppen är från Bloch och benvärmarna från PLW (om det är ett märke, jag köpte dem på DanceDirect).

This is what I wore at today’s class. It was so cold when I woke up and the dance hall was cold when we started class so I actually kept the legwarmers on the entire class. I haven’t felt like myself for the last couple of weeks, I hope I’m not getting sick!

Anyways, the tights, leotard, shorts and shoes are from Capezio, the top is from Bloch and the legwarmers are from PLW (if that’s a brand, I bought them at DanceDirect).

Leave a Reply

Your email address will not be published.