Feet

Fötter
Jag har inte lagt upp några bilder på mina fötter den senaste tiden. Visst är dansares (speciellt ballerinas) besatthet av fötter rolig? Jag älskar att se icke-dansares reaktioner när jag tycker att någon har vackra fötter! Så kul. I alla fall, jag tycker att mina fötter har förbättrats lite. Vet inte om det är märkbart men det känns som jag kan peka längre nu. Med den vänstra i alla fall.

I haven’t posted pictures of my feet lately. Isn’t it funny how obsessed dancers (especially ballerinas) are with feet? I love to see the reactions of non-dancers when I think someone has beautiful feet! So funny. Anyways, I think my arch has improved a little. I don’t know if it’s noticeable but I feel like I can point my foot further now. The left one anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published.