Ingen BIO

SJ
Jag kom till stationen ca 14:30 och tåget skulle avgå 14:45 till Västerås (där bion är). När jag kom dit var tåget försenat till 15:20, efter en minut ändrades tiden till 15:27. Det tar ungefär 50 minuter att åka till Västerås med tåg och 10 minuter att gå till bion så jag insåg att jag skulle bli sen.

Innan jag ringde till biografen ändrade de tiden igen till 15:50 och nu väntas tåget anlända till Örebro kl. 16:20. Blir så upprörd! Har verkligen sett fram emot det här, att få se Svetlana Zakharova dansa live, här i Sverige… Blir så besviken att jag inte ens vet vad jag ska säga. Jag hoppas jag får möjligheten att se Nötknäpparen i december istället, men Svetlana dansar inte i den…

I came to the train station around 14:30 and the train would depart 14:45 to Västerås (where the cinema is). When I came the train was delayed to 15:20, after one minute the time changed to 15:27. It takes about 50 minutes to get to Västerås by train and about 15 minutes to get to the cinema so I realized that I would be late.

Before I called the cinema they changed the time again to 15:50 and now they’re expecting the train to get to Örebro by 16:20. I’m so upset! I’ve really looked forward to this, seeing Svetlana Zakharova dance live, here in Sweden… I’m so disappointed that I don’t even know what to say. I hope I get the opportunity to see The Nutcracker in December instead, but Svetlana doesn’t dance in that one…

2 thoughts on “Ingen BIO

  1. Om det får dig att känna dig mindre besviken har jag läst på twitter att Svetlana är sjuk så en annan tjej fick hoppa in och dansa huvudrollen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.