Live på BIO – Örebro

Live på BIO
Notknapparen667x220
Bild från Bolsjojteatern. Picture from the Bolshoi Theatre
.

Jag lyckades få Roxy Biograf att direktsända Nötknäpparen den 21 december! Är så glad! Biografen direktsänder inte balettföreställningar eftersom intresset inte har varit lika stort som med operaföreställningar. De har haft lite problem med att nå ut till balettpubliken så jag tänkte att jag kunde göra så mycket jag kan för att ändra på det. Om den här föreställningen blir lyckad så är det mycket möjligt att de fortsätter att sända baletter.

Baletten sänds live från Bolsjoj toll Roxy Biografen den 21 december kl. 16:00. Jag kommer att vara där och hoppas att ni också är det, om ni bor i eller i närheten av Örebro. Priset är 200 kr för vuxna och 150 kr för barn/ungdomar och ni kan köpa biljetterna i biografens kassa eller på Örebrokompaniet. Hoppas att vi ses där!

I managed to get Roxy cinema to send the Nutcracker live on the 21st of December! I’m so excited! The cinema doesn’t send live ballet performances since the interest haven’t been as big as with the opera performances. They’ve had some problems with reaching out to the ballet crowd so I thought I would help as much as I can.

The ballet sends live from Bolshoi to the Roxy cinema on the 21st of December at 16:00. I will be there and hope you will too, if you live in or close to Örebro. The price is 200 sek for adults and 150 for youths and you can buy the tickets at the cinema register or at Örebrokompaniet. I hope to see you there!

2 thoughts on “Live på BIO – Örebro

  1. Synd att man inte bor i Örebro du något tips hur man kan stretcha och slappna av i fötterna? Jag dansar inte balett men disco och får alltid sjukt ont i fötterna efter en lektion och har då svårt att slappna av, tips? 🙂

    1. Den går på många andra städer, du kan kika om den går i närheten av dig: http://livepabio.se/.

      Jag rekommenderar dig att köpa en massageboll som du kan rulla under fötterna (med hjälp av fötterna). Det bör få dina fötter att slappna av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.