New Leotard

Balett
Balett
Balett
Herre Jesus, hur vacker och perfekt är inte den här leotarden? Det är som om den är gjord för mig! Är helt förälskad i den och vill ha på mig den hela tiden! Är så ledsen över att jag inte kommer att kunna använda den förrän nästa tisdag, vi har nämligen inga lektioner på lördag och söndag eftersom det är Halloween.

Den är från Capezio (ingen överraskning där!) och heter “Strappy back leotard” (10318B). Den kostar £24,50 och ni hittar den här.

Oh my goodness, how beautiful and perfect isn’t this leotard? It’s like it’s made for me! I’m completely in love with it and want to wear it all the time! I’m so sad that I won’t be able to wear it until next Tuesday, we don’t have any classes this Saturday and Sunday because of Halloween.

It’s from Capezio (no surprise there!) and is called “Strappy back leotard” (10318B). The price is £24,50 and you can find it here.

6 thoughts on “New Leotard

  1. Verkligen super fin leotard!! 🙂 jag älskar leotards, och själv samlar jag på dem. Mitt motto är att man aldrig har för många.

    Jag läser din blogg och vill säga att den är super! Bilderna är otroligt fina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.