Pliés at the barre


Här är en video från gårdagens balettlektion! Långt ifrån perfekt och jag insåg hur många små misstag jag gör som jag inte ens märker när jag gör dem! Men jag tänkte i alla fall att det kunde vara kul för er att se hur jag ser ut när jag är på lektion. Kameravinkeln är inte den bästa, det ser ut som jag svankar vissa gånger men jag gör inte det (hoppas jag i alla fall).

Hoppas ni gillar den! (Om ni gör det så har jag tre till).

Here’s a video from yesterday’s ballet class! Far from perfect and I realized how many small mistakes I do that I don’t even notice! But I thought it would be fun for you to see how I look when I’m at class. The angle of the video isn’t the best, it looks like I’m arching my back at times but I (hope I) don’t.

Hope you like it! (If you do, I have three more).

9 thoughts on “Pliés at the barre

 1. Väldigt fint! Vill gärna se mer videos!
  Kom i tankarna om att du hade ett par rosa Capezio-shorts som var lite förstora, som du tänkte tvätta? Hur har det gått? Har samma problem med mina, och tänkte göra som du, men jag är rädd för att de vill krympa för mycket!

  1. Då försöker jag fixa det 🙂
   De blev inte så mycket mindre i tvätten, är stora kring benen men ganska bra i midjan. Tror det är passformen som är lite annorlunda… Jag torktumlade dem inte speciellt länge och på ganska låg värme, går nog att köra lite högre utan att de krymper alldeles för mycket.

 2. Beautiful 🙂
  I’d love to see more ! (and you’re by far the best ballerina in the class, at least from what we can see on the video !) Is this the ballet class for beginners you were talking about ? the one where you want to concentrate on your technique ?

  1. Thank you so much! No, this is actually the continuation class, it requires 4 terms of ballet or jazz training. I’m starting the beginners class on Saturday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.