Progress – Arabsque

Arabesque Balett
Arabesque Balett
Jag försökte filma några kombinationer som vi gjorde på gårdagens balett efter lektionen men jag var så slutkörd att jag gjorde fel på varje kombination, det stod helt still i huvudet och jag var tvungen att stanna och tänka efter flera gånger. Vi får se om jag lägger upp något klipp som jag filmade ändå. Tog inte med min kamera och det var svårt att filma med mobilen.

Jag tog de här skärmdumparna från en video där jag gjorde några arabesques. Har alltid de vänstra bilderna i huvudet när jag gör dem, har verkligen kämpat för en förbättring sedan mars. Tycker mitt hårda arbete har lönat sig, mina arabesues har förbättrats sedan dess! Är väldigt nöjd med resultatet med tanke på att vi hade ett sommaruppehåll på nästan fyra månader. Hoppas på en ännu större förbättring till nästa termin.

Visst älskar man bara arabesquer? De är så vackra ♥

I tried to film some of the combinations we did yesterday efter class but I was so exhausted that I messed up every combination, my mind just went blank and I had to stop and think several times. I’ll see if I post a clip of some video I recorded anyway. I didn’t bring my camera and it was hard to film with my phone.

I did take these screen pictures from a video when I did some arabesques. I always have the left images in my head when I do them, I’ve really worked for a progress since March. I think the hard work has paid off, my arabesques has improved a bit since then! I’m very pleased with the result considering we had a summer break for almost four months. I hope to see a even bigger improvement next term.

Don’t you just love arabesque’s? They’re just so beautiful ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.