TGIF

Balett
Den här veckan har flugit förbi och det är jag tacksam över. Samtidigt har det känts som en lång vecka och som att senaste balettlektionen var för två veckor sedan! Tack och lov är nästa lektion imorgon. Jag tror att jag ska stanna kvar en stund efteråt, om det finns någon ledig danssal. Behöver verkligen öva på kombinationen… Vår nästa tisdagslektion är flyttad så jag måste passa på att öva så mycket jag kan i helgen.

This week flew by and I’m thankful for it. At the same time it feels like it’s been a long week, like the last ballet class was two weeks ago! Thank goodness that the next class is tomorrow. I think I’m going to stay afterwards, if there is any hall that’s not occupied. I really need to practice the combination… Our class on Tuesday has been moved to another week so I really need to practice as much as I can this weekend.

When is your next ballet class?

Leave a Reply

Your email address will not be published.