Thou shalt never say never

Jag har alltid varit emot Apple, fråga mig inte varför men så är fallet. Jag har aldrig känt att jag har velat ha en iPhone eller någon annan Apple-produkt. Men när de släppte iPhone 6 och iPhone 6 plus måste jag erkänna att jag gillade dem.

Uttrycket är så träffande och rätt – Man skall aldrig säga aldrig! Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer att äga en iPhone – men nu gör jag det! Och än så länge så älskar jag den!

Det är en iPhone 6 plus med 128 GM minne i färgen Rymdgrå. Jag hade en Samsung Galaxy S4 innan och jag var väldigt nöjd med den. Det är en underbar telefon men vi kände att fördelarna med en iPhone helt enkelt utgjorde ett bättre val för oss. Galaxy S4 är en stor telefon, precis som iPhone 6 plus, så jag känner inte att telefonen är för stor. Jag vet att många har klagat på storleken och jag kan förstå att den känns enorm jämfört med en 5s men jag älskar storleken. Jag spenderar mycket av min lediga tid framför Instagram och min blogg så jag behöver en stor skärm!

Här är den:

I’ve always been against Apple, don’t ask me why but I have. I’ve never felt that I wanted an iPhone or any other Apple products. But when they launched the Iphone 6 and the iPhone 6 plus I have to admit that I liked them.

The expression is so accurate – Thou shalt never say never! I’ve always said that I never will own a iPhone – but now i do! And so far I love it!

It’s the iPhone 6 plus with 128 GB memory in the colour Space Grey. I had a Samsung Galaxy S4 before and I was very happy with it. It’s a great phone but we felt like the advantages with an iPhone simply were a better choice for us. The Galaxy S4 is a big phone, as the iPhone 6 plus, so I don’t feel like the phone is too big. I know many have complained about the size and I understand that the difference is huge compared to the 5s but I love the size. I spend much of my free time in front of Instagram and my blog so I need a big screen!

Here it is:

6+
6+
6+
6+
6+
6+
6+

2 thoughts on “Thou shalt never say never

Leave a Reply

Your email address will not be published.