Thursday Stretching

Jag spenderade hela dagen med att plugga, riktigt hårt. Det är så ansträngande! Hade planer på att göra ett till Sleek träningspass men jag var helt enkelt för trött. Mitt favoritsätt att slappna av på efter en lång dag är stretching. Så, jag stretchade lite. Men inte särskilt länge, min energi tog slut på vägen.

Jag kom längre ner i spliten! Gjorde inte straddlen men spliten kändes bra i alla fall.

I’ve spent the whole day studying, really hard. It’s so exhausting! I had plans to do another Sleek workout but I’m just to tired. My favorite way to relax after a long day is stretching. So, I stretched a bit. Not very long though, my energy ran out along the way.

I came further down in the split! Didn’t do the straddle but the split felt good anyway.

Spagat
Spagater
Split

Leave a Reply

Your email address will not be published.