Wednesday

Stretch
En till stretchingbild från i söndags. Mitt högra ben börjar komma ikapp! Another stretch-picture from last Sunday. My right leg is catching up!

Jag har haft en ganska lugn dag. Känner av lite träningsvärk i benen efter gårdagens Sleek pass! Vi hade en föreläsning mellan 13:15 och 16:00 idag och efter det åkte jag och handlade lite. Nu sitter jag i soffan och försöker hålla mig vaken.

Jag saknar verkligen baletten… Är så glad att jag gjorde träningspasset igår, jag tror jag hade blivit galen om jag inte hade gjort det. Men det blir inte riktigt samma känsla, jag saknar min lärare och musiken. Tänkte göra några fler pass imorgon.

I had a pretty calm day today. Feeling some soreness in my legs from yesterday’s Sleek workout! We had a lecture between 13:15 and 16:00 and I went grocery shopping after that. And now I’m sitting in the sofa and trying to stay awake.

I really miss ballet… I’m so happy that I did the workout yesterday, I think I would have gone mad if I didn’t. But it’s not the same, I miss my teacher and the music. I’m going to do some more workouts tomorrow.

3 thoughts on “Wednesday

  1. Åh vad kul att ha hittat tillbaka till din blogg igen! Läste din gamla, men tappade bort den när jag böt dator. Av en ren slump hamnade jag på den nyss, kul!!

    1. Vad kul att du hittade hit 😀 Din blogg är så mysig, jag längtar också något otroligt till december när man kan börja pynta, dricka glögg och äta lussebullar. Ja, jag är en av dem som bara gör det under december månad. Mamma är värre, hon äter inte lussebullar och dricker julmust förrän Lucia 😉 Jag upplever att man njuter mer av hela juletiden om man faktiskt bara gör de sakerna under december månad 🙂

      1. Åh tack! Jag kan absolut hålla med om det, men jag älskar att dra ut på det och njuta riktigt länge. Jag har dessutom vissa gränser jag med, brukar försöka hålla mig med julmusiken så länge som möjligt och börjar absolut inte pynta (inte mer än med ljusslingorna ute) innan advent 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.