Yesterday

Så, ni kanske undrar vad jag gjorde igår eftersom jag inte uppdaterade. Jag gick upp kl. 6:15, trött och ont i huvudet. Jag gick in till stan, i mörkret och det kalla regnet. Hade en underbar timme på H&M, de hade en medlemsmorgon med frukost och 20 % medlemstabatt på hela köpet.

När jag kom till kassan insåg jag att jag hade glömt mina kort hemma – yey! Så jag gick hem igen (fort), hämtade mina kort, gick tillbaka till H&M och köpte mina varor och gick hem igen – i regnet. Jag hade ett paraply men det blåste så mycket att jag fick kämpa med att hålla upp det.

Jag jobbade hårt för kläderna! Men det var värt varenda meter.

Gick även till affären senare under dagen så jag gick totalt 13 km igår. Kan säga att jag kände av det på dagens balettlektion (efter den 2,5 km långa promenaden dit). Men jag ser det alltid som träning!

So, you might be wondering what I did yesterday since I didn’t post any entries. I got up around 6:15, tired and with a headache. I walked into the city, in the darkness and the cold rain. Had a wonderful hour at H&M, they had a members morning with breakfast and a 20 % members discount on everything.

When I came to the register I realized that I forgot my cards at home – yey! So I walked back home (fast), got my cards, went back to H&M and bought my items and then walked back again – in the rain. I had an umbrella but it was so windy that I had to struggle to keep it up.

I worked hard for these clothes! But it was worth every meter.

I walked to the store later that day so I walked 13 km totally during the day. I can say that I felt it on today’s ballet class (after the 2,5 km walk there). But I always think of it as exercise!

Graf

Kläder
Två baströjor som är bra att ha under tjockare tröjor. Two basic sweaters that are good to wear underneath thicker sweaters.

Kläder
En stickad tröja och ett par nya jeans. A knitted sweather and some new jeans.

Skor
Skor
Och ett par nya skor! Hade planer på att köpa dem förra året men gjorde aldrig det så jag köpte dem nu istället. And a new pair of boots! I had plans on buying these last year but I never did so I bought them now instead.

Det är ganska kul, fyra av de fem varorna är från Divided-avdelningen. Antar att jag gillar kläderna där.

It’s pretty funny, four out of the five items are from the Divided departement. I guess I like the clothing there.

2 thoughts on “Yesterday

  1. Cute boots ! and you indeed deserve the treat, since you’ve worked (walked) so hard for them !!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.