Black Friday – Capezio Offer

CapezioOffer
Bilden tilhör Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)/The picture is owned by Capezio Europe (Ballet Makers Europe Ltd)

Ville bara informera er om Capezio Europe’s underbara erbjudande! Ni får 20 % rabatt på alla beställningar över £50 till måndag. Jag har redan hittat några saker att beställa, jag menar, hur kan man tacka nej till ett sådant erbjudande? En tidig julklapp till mig själv…

I just wanted to inform you about Capezio Europe’s wonderful offer! You get 20 % off all orders over £50 until Monday. I’ve already found some things to order, I mean, how can you say no to that? A early Christmas present to myself…

2 thoughts on “Black Friday – Capezio Offer

    1. Jag har i princip alltid fått paketet på den tredje arbetsdagen efter beställning (om jag har lagt beställningen innan kl. 10:00 på morgonen). Så när jag har beställt kl. 09:00 på måndagen så knackar Posten på dörren på torsdagen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.