Christmas Cards

Julkort
Julkort
Här är en liten tjuvtitt på julkorten jag gjorde igår med min mamma. Vi satt från 11:00 till 23:00, dagen flög verkligen förbi. Jag hade så kul och blev riktigt nöjd med mina kort. Gjorde även några vanliga julkort för de som inte riktigt gillar balett 😉

Tänkte lägga ut en julbild varje dag i december fram till julafton, vad tycker ni om det?

Here’s a sneak peak on the Christmas cards I made yesterday with my mom. We sat from 11:00 to 23:00, the day just flu by. I had so much fun and I’m really happy with how the cards turned out. I also made some ordinary Christmas cards for those who aren’t that into ballet 😉

I’m thinking about posting a “Christmas card” every day in December up to Christmas eve, what do you think about that?

2 thoughts on “Christmas Cards

Leave a Reply

Your email address will not be published.