Cosy shorts and top

Balett
Som jag skrev igår så köpte jag även de här mysiga shortsen och en topp från Capezio. De erbjuder fri frakt vid köp över £50 och om jag köper för mindre än det så kostar frakten £15 så jag tycker definitivt att det är värt det! De här kostae £13,75 och ni hittar dem här.

As I wrote yesterday, I also bought these cosy shorts and the top from Capezio. They offer free delivery on orders over £50 and if I shop for less than that, the shipping is £15 so I definitely think it’s worth it! These costs £13,75 and you can find them here.

Balett
Här är tröjan! Älskar knyt-tröjor, de är så bekväma, är aldrig i vägen och man kan stoppa in “banden” under tröjan (jag gör oftast det). Den kan bli din för £15,50 (den rosa kostar £12,50) här.

Here’s the top! I love the crop-tie sweaters, they are so comfortable, never in the way and you can tuck the “ribbons” in under the top (I usually do). It can be yours for £15,50 (the pink costs £12,50) here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.