First Christmas shopping

Jul
Jul
Jul
Köpte mina första julsaker för i år idag. Köpte en röd bricka, en tennburk till kakor och en flaska till min hemmagjorda (alkoholfria) glögg. Köpte allt på Clas Ohlson, brickan kostade 29 kr, kakburken 129 kr och flaskan 49 kr. Är så nöjd med dem och kan verkligen inte vänta till första advent när jag ska dekorera hela lägenheten i rött, vitt och svart. Jag gör även lussebullarna och glöggen till den helgen.

Jag vet inte om ni har märkt det men jag har känt mig ganska nere på sistone. Kan inte direkt förklara varför men det har jag i alla fall. Känner mig fortfarande på gränsen till att bli sjuk men jag känner mig faktiskt gladare nu, och jag tror att det beror på att december närmar jag.

Ledsen för att jag inte har lagt ut några tisdagstips men jag har ingen energi till det just nu. Börjar med dem igen så fort jag kan.

I bought my first christmas items for this year today. I bought a red tray, a tin cookie jar and a bottle for my home made (alcohol free) mulled wine. I’m so happy with them and really can’t wait for the first advent when I decorate the entire apartment in red, white and black. I also make saffron buns and my mulled wine.

I don’t know if you’ve noticed but I’ve been feeling quite down lately. I can’t really explain why but I have. I still feel like I’m on the edge of becoming sick but I actually feel happier now, and I think it’s because December is getting closer.

Sorry for the lack of Tuesday tips, but I don’t have the energy for it at the moment. I’ll get back to it as soon as I can.

Leave a Reply

Your email address will not be published.