Home again

Blomma
Jag är hemma igen efter några dagar i Stockholm hos min familj. Eftersom det är fars dag så sov jag hos min pappa igår (mitt barndomshem) och vi åt lite frukost innan jag åkte. Jag hade dit att åka och handla lite mat innan baletten också.

Vet inte om jag är på väg att få en till förkylning, känner mig så trött och går runt och nyser. Näsan bara rann på baletten. Vi får se om jag har lika mycket tur med det som förra gången.

I’m home again after a few days in Stockholm with my family. It’s father’s day in Sweden today so I slept at my father’s (my childhood home) house yesterday and we ate some breakfast before I left. I had time to go to the grocery store and buy some food before the ballet class.

I don’t know if I’m getting another cold, I feel so tired and sneezing all the time. I had such a runny nose during the ballet class. We’ll see if I’m as lucky as last time.

2 thoughts on “Home again

Leave a Reply

Your email address will not be published.