International Law

Plugg
Det har varit en lång dag! Internationell rätt gör huvudet helt mosigt. Dagen började med en tvåtimmars föreläsning om Internationell Humanitär rätt och efter lunch satt jag och två av mina kurskamrater med våra seminarieuppgifter i fyra timmar. Vi tog en paus på ungefär 10 minuter under den tiden. Jag satt ytterligare en timme när jag kom hem. Juridik är kul men knepigt.

It’s been a long day! International law really gets your head mushy. The day started with a two hour lecture on International Humanitarian Law and after lunch me and two of my course mates sat with our seminar assignments for four hours. We took one break for about 10 minutes during that time. I sat one hour more when I came home. Law is fun but tricky.

Leave a Reply

Your email address will not be published.