Send me back Sunday

Resa
Skulle ge så mycket för att få vara tillbaka i april tidigare i år, på min och min mammas semester till Gran Canaria. Det var en så underbar semester och jag vill verkligen tillbaka dit. Vi bodde på Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés, det är helt klart det bästa hotellet jag har varit på. De har en åldersgräns på 16 år så det är väldigt lugnt och avslappnande. Förstå mig inte fel, jag älskar barn, men det är perfekt när man behöver slappna av och ladda batterierna.

I would give so much to be back in April earlier this year, on me and my mother’s vacation to Gran Canaria. It was such a good vacation and I really want to go back there. We stayed at the Sunprime Atlantic View in Playa del Inglés, by far the best hotel I’ve ever been to. They have an age limit on 16 so it’s very calm and relaxing. Don’t get me wrong, I love kids, but it’s perfect when you just need to relax and find your inner energy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.