Tomorrow

Blommor
Jag köpte de här efter mitt seminarium på Universitetet idag. Kan inte vänta till imorgon! Jag kommer att dekorera hela lägenheten i rött, vitt och svart och ska baka lussekatter och göra glögg! Jag gjorde en pepparkaksdeg idag men den behöver vila i minst 24 timmar så jag tänkte baka ut dem på söndag. Är så uppspelt! Kommer ta bilder på allt jag gör och lägga upp dem här under dagen.

I bought these today after my seminar at the University. I can’t wait for tomorrow! I’m going to decorate the whole apartment with red, white and black and make some saffron buns and mulled wine! I made a gingerbread dough today but it needs to rest for at least 24 hours so I thought I’d make them on Sunday. So excited! I’m going to take pictures on everything I do and post it as I go.

2 thoughts on “Tomorrow

    1. I do too! I love the feeling of Christmas, I feel so happy 🙂 I just hope that the snow gets here soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.