Torsdagstips – Försenat tisdagstips

Sagaform
Sagaform
Det här är ett försenat tisdagstips (ett torsdagstips istället). Jag älskar den här “uppfinningen”, det är en behållare med ett separat lock så man kan göra sin egen “take-away” måltid. Jag gjorde den med tärnad mango och hallon och hällde bara lite yoghurt över. Hade müsli i locket. Så praktiskt och smart! Jag hoppas verkligen att fler länder har något liknande, det är bra att ha med sig efter balettlektionen eller om man inte har tid att äta frukost hemma på morgonen, om man ska iväg på en resa eller bara behöver något mellanmål.

Jag köpte den på Bluebox.se för 49 kr. De fraktar även till Danmark och Finland!

This is a delayed Tuesday tip (a Thursday tip instead). I love this “invention”, its a container with a separate lid so you can make your own “take-away” meal. I made this one with diced mango and raspberries and just poured some yogurt over them. I had the müsli in the lid. So practical! I really hope other countries have something similar, it’s really great to eat after ballet class or if you don’t have time for breakfast in the morning, if you’re going on a trip or just as something to eat in between meals.

I bought it at Blubox.se for 49 sek. They ship to Denmark and Finland as well!

Leave a Reply

Your email address will not be published.