Back stretch

Stretch
Min rygg dödar mig efter flera dagar av att sitta med näsan i flera olika konventioner om internationell lag. Den värker verkligen och jag vet att det är för att jag sitter så hopkrupen. Jag kände att jag var tvungen att böja tillbaka den och det hjälpte faktiskt lite. Känns som ryggen är lös, som spagetti. Är så trött men har så mycket kvar att plugga. Tentan är på lördag morgon så jag måste verkligen snabba på imorgon.

My back is killing me after several days with my nose in the different conventions of international law. It really aches and I know it’s because I sit all crouched forward. I just had to bend it back and it actually helped a bit. It feels like my back is loose, all spaghetti like. I’m so tired but have so much left to study. The exam is on Saturday morning so I really have to pick it up tomorrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.