2 thoughts on “December 10

  1. Hej, såg precis bilden på dig och en till tjej från din klass på instagram, tänkte fråga om du vet vad hon har för några teknikskor? Jag köpte ett par cobra’s men dom satt inte så bra på min fot, hennes såg “högre” ut än vad dina gör så tänkte att dom kanske skulle passa mig bättre:)

    1. Hej! Angelica har likadana teknikskor som jag har, Cobras. Ledsen över att höra att de inte var bra för dig. De är inte lätt att hitta bland alla storlekar. Eftersom jag fyllde i min vanliga skostorlek när jag beställde dem på DanceDirect så är jag lite osäker på vad det är för storlek i dem. Det är kryssat i både ruta “1L” och “2M” men det är där någonstans.

      Om du beställer från DanceDirect så tänk på att alltid beställa i din vanliga skostorlek.

      Och be inte om ursäkt för att du ställer frågor! Blir alltid lika glad om jag kan hjälpa till med något 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.